Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2111049100 , ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00 - 18:00 , ΣΑΒ : 09:00 - 15:00

Ωράριο Παραλαβών: ΔΕΥ&ΤΕΤ&ΣΑΒ 09.00-15.00 & ΤΡΙ&ΠΕΜ&ΠΑΡ 09.00-14.00 & 17.00-20.30

0

Χρονιές ορόσημο στην πορεία της εταιρίας

Η Εταιρεία - Hellasphone IKE2006

Συνεργασία με τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας (Telestet , Vodafone , Cosmote ) ως κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων Microland .

2007

Συνεργασία με την Αltec SA . Πιστοποίηση ως ASP (ALtec Service Provider) . Ανάληψη εκτέλεσης συμβολαίων υποστήριξης Δημοσίου . Γενική Τράπεζα Νίκαιας , Millenium Bank Κορυδαλλού , Δημοτικά Σχολεία Πειραιά-Νίκαιας-Κορυδαλλού-Κερατσινίου , Eurobank Νίκαιας , Αγροτική Τράπεζα Νίκαιας- Κορυδαλλού , Φυλακές Κορυδαλλού , Εφορίες Πειραιά , ΙΚΑ Πειραιά και άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες υποστηρίζονται από το κατάστημά μας .

Το ίδιο έτος η επιτυχημένη συνεργασία με την Altec SA επεκτείνεται . Το κατάστημά μας ορίζεται σημείο ελέγχου και επισκευής των υπολογιστών και των laptops κατασκευής Altec για τα Νότια και Δυτικά προάστια της Αττικής και για Πειραιά & Νήσους .

2007-8

Το κατάστημά μας κατά τη διετία αυτή κατάφερε να είναι σταθερά στη 1η θέση Πανελλαδικά μεταξύ των 70 καταστημάτων Microland , σε όλους σχεδόν τους δείκτες και μεγέθη πωλήσεων και ποιότητας .

2009

Η εξειδίκευση του καταστήματος στην εξυπηρέτηση Εταιρικού πελατολογίου τηλεπικοινωνιών είναι πλέον σήμα κατατεθέν του . Στα μέσα του έτους οι Εταιρείες του ιδιωτικού τομέα που εξυπηρετούνται από το κατάστημά μας φτάνουν ήδη τις 200 .

Κάπου εδώ επιτυγχάνεται νέα συμφωνία αποκλειστικότητας με την WIND Ελλάς ABEE .

2010

Ανάληψη εξυπηρέτησης του πελατολογίου του πρώην καταστήματος WIND επί της οδού Αχαρνών στα Πατήσια .

Ταυτόχρονη έναρξη λειτουργίας νέου τμήματος τηλεφωνικών πωλήσεων με υπερσύγχρονη υποδομή . Σκοπός η αύξηση των πωλήσεων και η ποιοτικότερη διατήρηση-εξυπηρέτηση του πελατολογίου του Πειραιά και των Πατησίων . Στα τέλη του έτους το τμήμα αριθμεί 20 agents σε δυο 8ωρες βάρδιες .

2014

Ορισμός του καταστήματός μας ως σημείο παραλαβής και εξυπηρέτησης του hellasphone.gr .

2015

Νέα συνεργασία με τη VIVA και ένταξη του καταστήματός μας στη λίστα των Viva spots . Δυνατότητα πληρωμής όλων των λογαριασμών Τηλεπικοινωνιών στο κατάστημά μας (Όλες οι Εταιρείες κινητής & σταθερής) .

2016

Πλήρης ανακαίνιση του καταστήματός μας και επέκτασή του . Διαμόρφωση νέας προιοντικής γκάμας με σημαντικές προσθήκες νέων προιοντικών κατηγοριών .

2018

Το κατάστημά μας σήμερα προσφέρει 15 άμεσες και 10 έμμεσες θέσεις εργασίας και θεωρείται ένα από τα κορυφαία του χώρου .