Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2111049100 , ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00 - 18:00 , ΣΑΒ : 09:00 - 15:00

Ωράριο Παραλαβών
ΔΕΥ-ΠΑΡ 10:00 - 18:00 & ΣΑΒ : 10:00 - 15:00

0

Χρονιές ορόσημο στην πορεία της εταιρίας

2007
Συνεργασία με τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας (Telestet , Vodafone , Cosmote ) ως κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων Microland .
2008
Συνεργασία με την Αltec SA . Πιστοποίηση ως ASP (Altec Service Provider) . Ανάληψη εκτέλεσης συμβολαίων υποστήριξης Δημοσίου . Γενική Τράπεζα Νίκαιας , Millenium Bank Κορυδαλλού , Δημοτικά Σχολεία Πειραιά-Νίκαιας-Κορυδαλλού-Κερατσινίου , Eurobank Νίκαιας , Αγροτική Τράπεζα Νίκαιας- Κορυδαλλού , Φυλακές Κορυδαλλού , Εφορίες Πειραιά , ΙΚΑ Πειραιά και άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες υποστηρίζονται από το κατάστημά μας .

Το ίδιο έτος η επιτυχημένη συνεργασία με την Altec SA επεκτείνεται . Το κατάστημά μας ορίζεται σημείο ελέγχου και επισκευής των υπολογιστών και των laptops κατασκευής Altec για τα Νότια και Δυτικά προάστια της Αττικής και για Πειραιά & Νήσους .

Το ίδιο έτος η επιτυχημένη συνεργασία με την Altec SA επεκτείνεται . Το κατάστημά μας ορίζεται σημείο ελέγχου και επισκευής των υπολογιστών και των laptops κατασκευής Altec για τα Νότια και Δυτικά προάστια της Αττικής και για Πειραιά & Νήσους .
2007-8
Το κατάστημά μας κατά τη διετία αυτή κατάφερε να είναι σταθερά στη 1η θέση Πανελλαδικά μεταξύ των 70 καταστημάτων Microland , σε όλους σχεδόν τους δείκτες και μεγέθη πωλήσεων και ποιότητας .
2009
Η εξειδίκευση του καταστήματος στην εξυπηρέτηση Εταιρικού πελατολογίου τηλεπικοινωνιών είναι πλέον σήμα κατατεθέν του . Στα μέσα του έτους οι Εταιρείες του ιδιωτικού τομέα που εξυπηρετούνται από το κατάστημά μας φτάνουν ήδη τις 200 .
Επιτυγχάνεται νέα συμφωνία αποκλειστικότητας με την WIND Ελλάς ABEE .
2010
Ανάληψη εξυπηρέτησης του πελατολογίου του πρώην καταστήματος WIND επί της οδού Αχαρνών Πατησίων.
Ταυτόχρονη έναρξη λειτουργίας νέου τμήματος τηλεφωνικών πωλήσεων με υπερσύγχρονη υποδομή . Σκοπός η αύξηση των πωλήσεων και η ποιοτικότερη διατήρηση-εξυπηρέτηση του πελατολογίου του Πειραιά και των Πατησίων . Στα τέλη του έτους το τμήμα αριθμεί 40 agents σε δυο 8ωρες βάρδιες .
2013
Ορισμός του καταστήματός μας ως σημείο παραλαβής και εξυπηρέτησης του hellasphone.gr .
2015
Νέα συνεργασία με τη VIVA και ένταξη του καταστήματός μας στη λίστα των Viva spots .
2016
Πλήρης ανακαίνιση του καταστήματός μας και επέκτασή του . Διαμόρφωση νέας προιοντικής γκάμας με σημαντικές προσθήκες νέων προιοντικών κατηγοριών .
 
2020
Το κατάστημά μας σήμερα προσφέρει 19 άμεσες και 10 έμμεσες θέσεις εργασίας και θεωρείται ένα από τα κορυφαία του χώρου .