Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2111049100 , ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00 - 18:00 , ΣΑΒ : 09:00 - 15:00

Ωράριο Παραλαβών: ΔΕΥ&ΤΕΤ&ΣΑΒ 09.00-15.00 & ΤΡΙ&ΠΕΜ&ΠΑΡ 09.00-14.00 & 17.00-20.30

0

Τρόποι Αποστολής
1. Παραλαβή στο χώρο σας πανελλαδικά  


Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τις καλύτερες Εταιρείες Courier, σας παρέχει την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές . Η χρέωση για την υπηρεσία είναι 4 € για παραγγελίες έως 2 κιλά (η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1€ / κιλό). 


Ανεξάρτητα από το σύνολο της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή χρεώνετε επιπλέον 2€. Η σχετικά ενημέρωση γίνεται από τον υπάλληλο που θα καταχωρίσει τηλεφωνικά τη παραγγελία σας ή με σχετικό μήνυμα κατά την ηλεκτρονική σας παραγγελία . 

 

 

2. Παραλαβή από το κατάστημά μας στον Πειραιά


Η παραλαβή από το κατάστημα μας μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του κάτωθι ωραρίου :


ΔΕΥ&ΤΕΤ&ΣΑΒ 09.00-15.00 
ΤΡΙ&ΠΕΜ&ΠΑΡ 09.00-14.00 & 17.00-20.30* Εκτελούνται παραδόσεις μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης

* H παραλαβή δεν έχει χρέωση

*Σε περίπτωση παραλαβής χτυπημένης συσκευασίας παρακαλούμε να ενημερώνετε άμεσα την εταιρεία ταχυμεταφορών και το τμήμα πωλήσεων της Hellasphone.gr . Σε περίπτωση που η Hellasphone δεν ειδοποιηθεί αυθημερόν , δε θα έχετε τη δυνατότητα να αποζημιωθείτε από την Εταιρεία Courier .
3. Παραδόσεις Κύπρου


 Η εταιρεία μας ευχαριστεί τους Έλληνες της Κύπρου για την προτίμηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας . Έχοντας καθήκον να διασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σας , πετύχαμε σε συνεργασία με τις καλύτερες Εταιρείες Courier , την δυνατότητα να παραλαμβάνετε άμεσα την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε μέρος της Κύπρου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές .

 

Η χρέωση για την υπηρεσία είναι 20 € για παραγγελίες έως 2 κιλά.

Οι τρόποι πληρωμής για Κύπρο είναι με Τραπεζική κατάθεση του ποσού ή πληρωμή με κάρτα μέσω του site μας.

Οι συνθήκες της αγοράς δε μας επιτρέπουν να εξυπηρετούμε ενδοκοινοτικές συναλλαγές .  Είτε επιθυμείτε τιμολόγιο είτε απόδειξη λιανικής πώλησης , θα πρέπει να καταβάλλετε την αξία του προιόντος συμπεριλαμβανομένου του 24% φπα Ελλάδος .