H HellasPhone στηρίζει "Το Χαμόγελο του Παιδιού"


Όλα ξεκίνησαν με απλές σκέψεις. Όπως πάντα. Σκέψεις.  Όχι έργα. Ή μάλλον .. σχεδόν πάντα.

Τι κάνουμε σε αυτήν την ζωή; Δουλεύουμε, δουλεύουμε, δουλεύουμε... Και κάποια στιγμή γυρνάμε προς τα πίσω και τι έχει μείνει; Τι προσφέραμε στον πλησίον; Στον έχοντα ανάγκη; Στην κοινωνία; Και κυρίως τι παρακαταθήκη αφήσαμε στην επόμενη γενιά; Στα παιδιά... στα παιδιά... τα δικά μας; Και τα 'άλλα’;

           Δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι ένα από τα καλύτερα e-shops τεχνολογίας. Συνεχίζουμε κόντρα στους δύσκολους καιρούς να το εξελίσσουμε. Μια εταιρεία σύγχρονη, η οποία πρωτοπορεί σε μια σειρά πραγμάτων.... Ε ΚΑΙ; Αυτά είναι μόνο για εμάς. Τελικά όμως τίποτα δεν είναι δικό μου, όταν είναι μόνο για τον εαυτό μου.

Αυτή η μικρή εξιστόριση αποδεικνύει ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το καταφέρεις.  

Σε κάποια σεμινάρια – τελείως τυχαία - ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους του Χαμόγελου του Παιδιού. Αυτό ήταν. Το ταξίδι ξεκίνησε. Μήνες σκέψεων και ιδεών για το πώς θα βοηθήσουμε σε αυτό το τιτάνιο Έργο. Ανταλλαγή απόψεων, κάποιες τολμηρές, κάποιες λιγότερο. Θέλαμε ένα στόχο. Κάτι μετρήσιμο. Κάτι που να είναι δημιουργία της Hellasphone. Τι εγωιστικό αλήθεια... Ακόμη και την στιγμή που θέλουμε να προσφέρουμε, θέλουμε να το κάνουμε με επιδεικτικό τρόπο. Είναι φοβερό. Μα τόσο αληθινό... τόσο ανθρώπινο σε τελική ανάλυση. Όχι. Πόσο λάθος κάναμε. Δεν ήταν αυτή η σωστή προσέγγιση. Βέβαια και δεν ήταν. Ακολούθησαν επισκέψεις στα σπίτια του Χαμόγελου, εκεί όπου φάγαμε και συζητήσαμε με τα παιδιά, ζητώντας να ρουφήξουμε ζωή από την ζωντάνια τους και να χωρέσουμε λίγη ανθρωπιά στο ‘βαρύ επαγγελματικό μας πρόγραμμα’. Αλλά και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους.

Και η απόφαση ελήφθη.

           Θα υποστηρίξουμε Το Χαμόγελο του Παιδιού χωρίς στόχους γιατί Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι η ίδια η βοήθεια στο Το Χαμόγελο του Παιδιού. Αυτοί οι υπεράνθρωποι – άνθρωποι ξέρουν καλύτερα από εμάς πώς να αξιοποιήσουν την μικρή, ασήμαντη βοήθεια μας.

Πλέον λοιπόν, η  Ιδιωτική Κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «HELLASPHONE ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «HELLASPHONE I.K.E», που εδρεύει στον Πειραιά, οδός Χορμοβίτου αρ 144,  με Α.Φ.Μ.  800928535 (Δ.Ο.Υ. Ε΄ Πειραιά) στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου θα προσφέρει στον Σύλλογο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ", που εδρεύει στο Μαρούσι, οδός Σπύρου Λούη αρ. 1, με Α.Φ.Μ. 090300392 (Δ.Ο.Υ. Αμαρουσίου), που εκπροσωπείται νόμιμα από τον κ. Κων/νο Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ., ένα ευρώ [1€] για κάθε πώληση άνω των εκατό ευρώ [100€]  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (τα μεταφορικά δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην διαμόρφωση του ποσού) που θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά μέσω της  ιστοσελίδας «www.hellasphone.gr». 

Στόχος τι άλλο από την παροχή ΚΑΘΕ δυνατής βοήθειας σε παιδιά κακοποιημένα, άπορα, άρρωστα, εγκαταλελειμμένα.

Η καταβολή του μηνιαίου ποσού της δωρεάς που συγκεντρώνεται πραγματοποιείται το πρώτο εικοσαήμερο του αμέσως επόμενου μήνα, με κατάθεση  στον υπ’ αριθ. 144-002101-046682 τραπεζικό λογαριασμό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ στην Τράπεζα Alpha Bank, με IBAN GR0301401440144002101046682. 

O Σύλλογος είναι απολύτως ενήμερος από την πρώτη στιγμή για τον σχετικό με την δωρεά αριθμό παραγγελίας. Λόγω της ανάγκης προστασίας προσωπικών δεδομένων, κατά GDPR, ο Σύλλογος γνωρίζει ΜΟΝΟ τον αριθμό παραγγελίας και το ποσό της και κανένα άλλο στοιχείο της παραγγελίας ή του ιδίου του πελάτη. 

Ο τρόπος με τον οποίο κινηθήκαμε ευχόμαστε να βρει μιμητές. Υποστήριξε Το Χαμόγελο του Παιδιού με τον τρόπο που εσύ προτιμάς:  https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

Ακολουθεί η ανάρτηση της εν λόγω ενέργειας στην ιστοσελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού εδώ.